Tuesday, March 17, 2009

tentang... laporan turun padang 1

Saya mulakan entri ini dengan pengumuman yang saya bukanlah gila glamor. Tetapi memandangkan kawan yang teman saya beria-ia ambil gambar dan edit untuk saya, maka rasa bersalah pula sekiranya tidak disiarkan di blog ini. Hehehehe... Jadi, di bawah adalah koleksi gambar sekitar promosi di MPH Seremban, Senawang dan SACC.

Terima kasih kepada kawan baik saya selaku penunjuk arah, peneman, pengambil gambar dan pengedit!








16 comments:

eMi mLi said...

adakah kawan baik kak aizam itu adalah cik husna? :D

Aizam Aiman@Leeya Myra said...

salam. tak. kawan baik saya tiada di dalam gambar sebab dia tukang ambil gambar. :) dan dia bukan staff PTS. Nama dia Liza. :P

eMi mLi said...

baiknya ada kwn cmtu.
mayb dia bole jadi PA kak aizam jugak ... hehe

ieNNah haNNie said...

a'ah btul2..hehe

Misa-chan said...

baguslah ada tman setia yg jadi peneman ke mana shj..dsamping tu,bole jd guard..bhya sorang2..^-^

eyrah said...

kak sy dh bace buku sayalah puteri raja!!!best sangat2 buat sambungan dia ek....mng best giller!!!

Aizam Aiman@Leeya Myra said...

Emi, Inah,

Masalahnya akak tak mampu nak bayar gaji dia. Hehehe...

Eyrah,
Tq ye baca. :) Sambungan... erkk... kak aizam nak kena tulis sambung siri MY dulu. Lepas tu baru buat smbgn Sayalah.... doakan ye. :)

eyrah said...

sama2...ok kak...sy tungu...tapi janji ye...hehehe

alifstyle said...

Hidup Aizam Aiman!

.myra said...

akak ,sy da bce sylah p3 rje . mmg best . msalahny ,sy tley na tggu da. lmbt lg ke smbunganny ? isk.

munirah said...

salam,

kak aizam nampak comel sesangat!!

DJ Farahani said...

Salam ,


Kak Aizam,saya support penulis macam akak,kak ain,kak farihah,kak ainin dan segala penulis!Sebab,menulis novel ni memerlukan penulisan bukan?Heh!=D

Kak Aizam,sebelum buat SPR kedua,rehat dulu ya!

P/S:Dan juga siri MY.Siri My farah tak pernah baca.Itupun dengar daripada orang.Hikhik..

~CeRiTa FaSHiHa~ said...

kak aizam..saya pon boleh jd bodyguard cum PA cum driver cum photographer..tp kak aizam leh tak bg gaji saya sama mcm kat G**?hehehe..
Kak Aizam..bestlah buku Kak Aizam..tahniah sebab mendapat sambutan!!

~fAtihAh oRy~ said...

suka buku 'SAYALAH PUTERI RAJA'
KENGKAWAN sye pon sukerr

~fAtihAh oRy~ said...

anyway,
arap2 ade sambungan ek?
..... ;)

nabilah said...

hi...kak aizam knal nabilah x !yg dtg mse hri rbu tuh...pkai bju sklh wner pink tuh!ngan kawan kter org..aiman...si pendek..

nabilah nk katekan

kter org tabik spring kt kt aizam aiman