Thursday, August 14, 2008

tentang... buku dan buku...

Saya mulakan entri ini dengan ucapan hi kawan-kawan, selamat bertemu kembali. Hehe...

Pejam celik, sudah lama rupa-rupanya saya tak update blog ini. Hmm... seperti yang saya katakan dahulu, saya tidak tahu mahu bercerita fasal apa.

Hari ini hari yang sibuk. (Sempat pula update blog?)
Sebab saya sedang malas. Saya tiba-tiba hilang semangat hendak menyiapkan kerja.
Ada perkara yang buat saya jadi kurang happy.
Kawan-kawan jangan jadi malas seperti saya , okey.

Cuti sekolah akan muncul lagi kan? Hmm... sudah dapatkan buku-buku PTS One untuk bacaan semasa cuti sekolah?

Kawan-kawan pernah baca buku Dunia Ini Sederhana Kecil? Itu buku kawan saya. Saya sangat suka buku itu. :) Saya cemburu dengan dia sebab dapat menulis dengan baik. Hehe...
Kalau belum baca, cubalah baca.

Oh, bercakap fasal buku, dua minggu lepas, saya menerima lebih daripada 10 buah buku percuma. Hehe... seronok dapat buku percuma. Tetapi saya belum sempat membacanya. Huhu...

Mengapa saya boleh dapat buku percuma? Hmm... itulah untungnya menjadi saya. :p

Okeylah... selamat melakukan perkara-perkara yang kawan-kawan mahu buat. :)


5 comments:

wonderskd said...

waa~..jeles!.hehehe..k.aizam tau ak..
smlm..13/8, bday sy!!..hehehe..bahgie sangat smlm!..erm..bday k.aizam bile ek??..hehehe..erm sanye skang nih sy tengah pekse!..esok ari last!!..doakan sy ek!

p/s:klu baek..bgle soleha 1 buku tuh..hehehe..

Aizam Aiman said...

Semoga Soleha dapat menjawab dengan baik dan dapat keputusan yang cemerlang. Amin.

Nak buku percuma? Kak Aizam ni kedekut. Hahahaha. :p Apabila Kak Aizam dapat petunjuk dari langit, mungkin (mungkin sahaja) ada orang yang mengunjungi blog ini akan dapat buku percuma... Diulangi... mungkin... :p

ALyA WoNdErS said...

Buku aper kak aizam ?? :)
tolong listkan jap ..
bestnyer.. !!! :P

salam,
seasonywonders.blogspot.com

nurulbalqis said...

Buku ape laa tu Kak Aizam...
Teringin juga nak tahu...
hehehehe...

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.