Thursday, May 22, 2008

tentang... dalam proses

Saya merasa terpanggil untuk update blog ini kerana dua perkara:
1. Ada kawan cakap - janganlah update blog bila musim menuai saja.
2. Saya sedang teruja sebab sedang berura-ura hendak menyiapkan manuskrip baru...
Jeng... jeng... jeng...
Saya dah bagi sinopsis pada editor. Editor kata ok, boleh tulis. Cerita apa? Sambungan My Secret? Err... buat sementara waktu ini, biarlah rahsia... biar siap dulu, tak nak beria-ia tapi tak siap-siap... hehe... malu nanti. :p
Kawan-kawan, doakan saya ye. :)


9 comments:

Editor Novel PTS said...

hebatnya blog ini

cutegirl_balqis said...

Kak Aizam Aiman...adakah Balqis pengunjung pertama blog akak ???? [maksud Balqis yang bagi komen sebagai peminat & pembaca]

Saya rasa bertuah jadi yang pembaca pertama yang melawat blog akak.....

Akak nak tahu tak ??? Balqis dah ada semua buku akak....

Kenapa hari Ahad hari tu akak tak pegi ALAMANDA,PUTRAJAYA sempena birthday bash Kak Yayah@Farihah Iskandar ???? Kak Aizam Aiman ngan Kak Natasha Effyzal tak datang pun...sedih saya...punya laa berkobar-kobar nak jumpa akak n mintak autograf akak tapi Kak Ain Maisarah cakap akak x jadi dtg....hehehehe....tak pe laa...ade rezeki Balqis boleh jumpa akak berdua !!!!

najwaamira said...

Kak Aizam,

NAnti visit blog Mira ya..Nanti kak Aizam letaklah CBOX takut kalau x boleh komen ke/.HAri ini baru saya boleh komen..Kalau x,alamatnya sampai bila2 kak Aizam x tahu saya!!!////HEheh..Betul x?

Aizam Aiman said...

Hi editor pts...
Ya, saya tahu. Blog ini mmg hebat. :p

Hi Balqis dan Najwa...
Boleh tak Kak Aizam anggap dua-dua pun pembaca pertama blog ni? Sebab Najwa kata dia dah cuba tinggalkan komen sebelum ni tapi tak berjaya. Dan Balqis pula berjaya tinggalkan komen pertama sebagai pembaca. Jadi, to be fair, dua-dua pun pengujung pertama, okey tak? :)

Apa-apa pun, Kak Aizam berbesar hati. Ada juga yang sudi datang ke sini. Thank you so much dear. :)

cutegirl_balqis said...

ok laa tu Kak Aizam....Balqis tak kisah....

:)seronoknya Balqis ngan Najwa dapat jadi pengunjung pertama !!!

najwaamira said...

Najwa pun x kisah..Nanti kak Aizam buatlah Myspace atau Friendster..

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
wonderskd said...

salam..kak aizam aiman..nih solehah..solehah minat sangat buku akak..btw..nak panggil akak ape ek??..klu derang yg 1st n 2nd..me the 3rd!!..hehehe..

sabrina magis said...

kak aizam kalau balgis dan mira jadi pengunjung blog pertama .sabrina pengunjung keberapa ? kak aizam saya pasti memang "my secret " ada sambungannya . saya tengah tunggu ni tak sabar pulak ? kak aizam ada alamat e-mail tak boleh saya minta ?