Friday, May 30, 2008

tentang... moments in life...

Saya mulakan entri ini dengan jutaan terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi singgah di blog ini. Juga kepada kawan-kawan yang membaca novel-novel saya. :)

Moments in life... hmm... saya percaya kawan-kawan semua tentu ada saat-saat dalam hidup yang sangat bererti yang dibawa sebagai kenangan terindah dalam hidup... Saya tak tahu definisi orang lain... tapi bagi saya... moments ini tidak semestinya yang gembira (cthnya seperti ketika crush dengan guru kelas darjah 1), ia boleh jadi saat sedih (cthnya ketika dapat tahu guru kelas itu sudah ada anak empat... hahaha), saat terasa insaf (cthnya sedar yang tanggungjawab pelajar adalah belajar... belajar dan belajar...cewah) dan sebagainya... sebab setiap orang definisinya berbeza...

Err... apakah yang cuba saya katakan ini? Hehehe... sebenarnya saya sedang berkira-kira menyambung siri My dengan tajuk My Memory... (hehe...) tapi... tak tahulah bila nak tulis kan... Sekarang ni sedang teruja buat benda lain. :)

Kepada kawan-kawan yang sedang bercuti sekolah, selamat menghabiskan cuti. Gunakan masa cuti dengan membuat perkara yang berfaedah termasuklah... membaca novel-novel PTS One ye. :) Oh ya, dulu masa saya muda-muda, masa belajar (sekarang pun muda lagi... :p), satu daripada aktiviti cuti sekolah yang saya suka adalah... tidur dan tidur. Hehe...

Okeylah... tak tahu nak tulis apa lagi.... till then... :)


18 comments:

Sara Imanina said...
This comment has been removed by the author.
cutegirl_balqis said...

My Memory ???

tajuk yang akan menarik perhatian saya....

hehehehe...pape pun...saya akan beli buku tu...

Harap Kak Aizam tidak pening2 lalat untuk menyiapkan buku tu....

p/s: mesty best kan buku tu....

wonderskd said...

waa~..solehah suke tajok..donno le sbb nape..tp memang mcm balqis ckp, menarek perhatian!...hehehe...bile da kuar nak beli teros dr kak aizam bole x?

~zAhIdAh said...

yay!!bestnya kak aizam nak sambung
lagi siri 'my'!!
saya suka sangat baca novel2 akak!
best2 belaka sumenyerr!
akak tahu tak,
mula2 tu saya ingatkan yang akak
ni lelaki rupa2nya permpuan..
hehehe!!apa2 pun,saya akan sentiasa sokong kak aizam!!
chaiyok!!
saya terlupa pulak nak kenalkan
diri saya..
nama saya zahidah..
nanti kalau rajin singgah
larr blog saya pulak..
hehe..

:::~~Izzati Hazwani~~::: said...

erm..tajuknya macam seronok je.dah tenu cerita pun menarik,kan?

apa-apapun,semoga KAk Aizam mendapat ilham yang mencurah-curah untuk menulis novel dalam masa yang akan datang.

najwaamira said...

Menarikje tajuk tu?Apa pun saya pasti akan beli buku kak Aizam.Jangan tension2 nak siapkan buku tu.NAnti,jgn marah kucing kak Aizam lagi sebab dlm buku My Secret,dari meja penulis kak Aizam marah kucing kak Aizam...Hhehe

cicakgirls =) said...

Assalamu'alaykum w.b.t. kak Aizam :D

gembiranya saya sebab dapat jumpa akak dengan blog2 penulis novel remaja pts one ^___^

x sabar nak tunggu My Memory pula :D

kejayaan Adialh dalam PMR..saya akan cuba contohi..sbb tahun nii..saya akan menduduki PMR..

doakan saya kak Aizam..semoga Kak Aizam akan terus menghasilkan karya2 yang bermutu seperti My Angel, My Hero, Mysecret :D

Akhir kata, majulah Kak Aizam untuk dunia penulisan ^^

maaflah Kak Aizam sebab ucapannya terlalu panjang sebab saya terlalu gembira dapat jumpa blog akak =D

Wassalam.

Aizam Aiman said...

Salam utk Sara, Balqis, Solehah, Zahidah, Izzati, Najwa dan Aminah.

Err... takutnya, menyesal pula Kak Aizam sebut fasal My Memory. Itu hanya 'cakap-cakap' sahaja. Tajuk sahaja, ceritanya tak ada lagi... hehe... jadi mungkin lama lagi nak siap yer... hehe... (Berdasarkan sejarah lalu, tajuk My Secxret tu selepas My Hero keluar dah ada, tapi hasilnya, selepas setahun lebih... errk....


Macam Kak Aizam cakap dalam entri sebelum ini, Kak Aizam sedang 'bersemangat' buat 'benda' lain yang rahsia. Hehe... bukan Reen sahaja ada rahsia... :p

Apa pun, terima kasih atas sokongan semua. Kita sama-sama doakan kejayaan masing-masing. Okey? Kak Aizam dengan penulisan dan adik-adik semua dengan pelajaran. :)

Salam perkenalan untuk Zahidah, Izzati dan Aminah. :)
Terima kasih banyak2 sebab u guys sudi singgah blog Kak Aizam yang sangat simple ini. Terharu. :)

alya said...

SaLaM KaK AiZaM ~!
YeYe .. Last2 SkALi JumPaK JuGaK
bLoG KaK AizaM .. Hip Hip HoooRay!

Nak mintak izin nk highlight kan blog kak aizam kat my blog ..

oppss ... sebelum terlupa ..
my name is alya . .. 11 tahun ..

achikalya.fotopages.com ~

thank u ! and rajin2lah update blog ..

Aizam Aiman said...

Hi Alya,

Err... sebenarnya Kak Aizam bukannya malas, cuma tak tahu nak tulis apa. Hehe... :p

Btw, thanks sudi dtg sini. :)

Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
Aizam Aiman said...

Hi Syuhada,

Awak tinggal di Bandar Baru Bangi? Kak Aizam selalu lepak sana. :)

Terima kasih sebab baca buku Kak Aizam. :)

Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
~dini~ said...

salam kak Aizam...

kak aizam nak buat sambungan my secret ke??
kalau macam tuh saya sokong 100%!!!
tgh excited nieh!!
tak sabar pulak nak baca sambungan buku my secret!!
sampai kat sini saja...

oh ya kak aizam...
kalau ada masa, jenguklah kat blog saya ye!!

bye kak aizam!!

aLya tHe LiPaS said...

Salam kak aizam ...
semoga buku baru kak aizam tu akn keluar habis awal yek .. tak sabo ku nak membaca nyer ..
hihi .... mesti kak aizam tak kenal ni sapa kan ? ni alya .. salam perkenalan n datang lah ke my blog yg baru dibuat ... http://muzicsfanatics.blogspot.com

wassalam ,

^^wish u all the best

Fatin Hanani said...

salam kak aizam..

My Memory???
wah...tajuk yang bagus!
all the best!

han eba hyun bin said...

huhu.tak sabar tunggu sambungan my secret ;0
susah betul nak carik my secret.laris sangat eh??

moslem gurl said...

kak aiman,
lps buat my memory...
buat my friends pulaQ!!!
newey<,
best title~
hohoho
saya suke novel kak aiman!!!!


love,
inah