Thursday, February 12, 2009

tentang... cantik tak blog ini?

Hehe... saya gelak besar ketika menaip entri yang sungguh tinggi tahap perasannya. Bukan apa, bos besar saya dengan baik hatinya berkata, yang blog saya sungguh membosankan. Tak sesuai untuk tatapan kawan-kawan remaja sekalian. Maka, dengan ini, saya cubalah bersikap remaja. Cewah. Perhatian, saya memang masih remaja. :P

Jadi kawan-kawan, okey ke blog ini? Err... anggap okey sahajalah ya. :)

Oh ya, kepada semua yang komen tentang cover Sayalah Puteri Raja!, terima kasih banyak-banyak. Tapi, itu bukan cover final. Pihak PTS One ada membuat sedikit perubahan pada warna latar. Oh, ya, ada kejutan sebenarnya buku itu. Kejutan apa? Hehe... yang itu, terpaksalah tunggu entri seterusnya. :P

11 comments:

moslem gurl said...
This comment has been removed by the author.
moslem gurl said...

salam!!
sylah pengomen pertama~~!!!

kejutan??
kejutan apa ya!!??

oh,lupe nk tanye...

YM akak ape???

nie, YM sy...


ikammaz_26@yahoo.com...


akak ni,, mmg suke buat kejutan~~

p/s: blog akak lawa juga~
girlish~!!
hehehe

wassalam

peminat novel akak,
INAH

munirah said...

cantek sesangat blog akak. n x de membosankan kalau akak hari2 post entri.. hehe. sye tau akak busy

Anonymous said...

cantik la blog akka ni...memang girlish......dan pinkey....ade perubahan ke dlm cover dpn....buat lawa2.....hehehe...bila buku baru akka keluar xsabar rasanya....dh lupa judulnya....sorry la... hehehe...ok bye!!!

-eyrah-

Sara =) said...
This comment has been removed by the author.
Sara =) said...

ehehe.. bosan? tak adalah bosan, okeylah. Boss kata bosan sebab simple sangat kott. tapi okeylah.

Jom jom, kita hias blog ni lawa-lawa =) bagi boss jealous. :PP

moslem gurl said...

a'ah~!
jOM~
hehehe

Fara Carina said...

Berapa umur Kak Aizam?

Aizam Aiman@Leeya Myra said...

salam.

Inah, Kak Aizam dah jawab di chatbox kan. :)

Munirah, tak cakap pun, Kak Aizam mmg rasa blog ini cantik. Hahahahah. :P

Eyrah, aik. Judulnya Sayalah Puteri Raja!

Sara, Kak Aizam ni pemalas skit bab mencantik2kan blog ni. Mungkin blog ini akan kekal begini hingga dapat petunjuk dari langit yang. Hehehe... ataupun bila bos besar sound lagi. Hehehe...

Fara, errk... Kak Aizam dah tua dah. Berapa ek?

munirah said...

kak aizam dah tua?
bg sye tak,
sbb akak jiwa remaja! hehe...

akak,
kalau pilih layout yg cantik, mesti lg cantik. akak mesti pandai decorate la ye? ;)

Anonymous said...

ye la...hehehe...sy ni mng pelupa sikit....ape p0n x sabar nk bace buku akka 2....


-eyrah-