Friday, February 27, 2009

Tentang... kaedah pembelian

Tawaran untuk kawan-kawan:

Sayalah Puteri Raja!
- RM 18 senaskhah (harga ini untuk seluruh Malaysia termasuklah Sabah & Sarawak apabila membeli melalui saya)
Percuma – 1 Petit Novel + 1 handphone chain (untuk setiap naskhah pembelian)
Kos penghantaran adalah RM 5 (untuk Malaysia sahaja)


Contoh pembelian:

Sayalah Puteri Raja! - 1 naskhah = RM18.00
Kos penghantaran = RM 5.00
Jumlah bayaran = RM 23.00


Langkah membeli.

1. 1. Bayaran melalui MAYBANK ATAUPUN BANK ISLAM
Deposit tunai/trasaksi online ke akaun 112269118764 (MAYBANK) ataupun 12029020456271 (BANK ISLAM)


ATAUPUN

2. Bayaran melalui kiriman wang pos
Beli wang pos, bayaran dibuat kepada MAZLIA BINTI MURAT.

(jangan letak Aizam Aiman kerana itu hanya nama pena bukan nama di atas kad pengenalan. :P)

Kirimkan wang pos ke alamat berikut:
Aizam Aiman
No 22, Jalan 3/64,
Seksyen 3 Tambahan,
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.



2. Selepas bayaran dibuat – sila e-mel maklumat berikut kepada aizamaiman@gmail.com


1. Nama pembeli (berserta nama panggilan – untuk saya tulis ucapan dalam buku sekiranya mahu)
2. Alamat surat-menyurat untuk proses penghantaran
3. Nombor telefon (incase pak cik posmen nak telefon)
4. Judul dan bilangan naskhah.
5. Tarikh bayaran dibuat dan kaedah (masuk ke akaun; lampirkan butiran transaksi kalau online ataupun wang pos)


Buku bersama hadiah akan dipos kepada kawan-kawan dalam tempoh seminggu daripada tarikh penerimaan bayaran mahupun wang pos. :)

11 comments:

Anonymous said...

Nak beli..
nak beli...

munirah said...

sye rasa sye beli kat MPH je la. xde hadiah pon xpela. x psl2 nnti barang habis... :P

Aizam Aiman@Leeya Myra said...

hehe... tak pe munirah. Kak Aizam tak kisah. Tapi untuk pengetahuan, Kak Aizam sediakan 2000 naskhah Petit Novel untuk dihadiahkan kepada kawan-kawan yang nak beli. Jadi, isu stok habis itu rasanya boleh dielakkan sebab Kak Aizam rasa mungkin yang nak beli tak sampai 100 orang pun. Hehehe... :)

Sara =) said...

hehe.. nak beli dari Kak Aizamlah. Tapi bukan this weeklah sebab jadual harian semua dah full. haha =)

~aien~ said...

salam kak aizam,
da lme xkomen kat cnie..hehe..
besnyer da adew petit novel..
sy nk bli dr kak aizam larh cmnih!
n 1 more thing,
sy arap sgt akak jgn tmtkn siri MY dlu..
sy blom puas la bce cite dier...
cite die bes sgt3!!siri MY tu pown 1st novel PTS One yg sy bli..sy da fall in lurve da ngan buku tu tau..
tlg jgn tmtkn dlu eh kak aizam..plizzz...

Hani said...

Salam Kak Aizam,

Wah! Dah ada petit novel! Kalau boleh saya nak beli dari Kak Aizam, tapi ayah saya tak bagi. Ayah saya kata beli kat kedai buku senang. Hehe..

ieNNah haNNie said...

dah semakin maju kak aizam ya!

eyrah said...

wah,best nya......sy nk beli jugak drpd kak aizam....tapi mesti mak sy x kasi....huhuhu....tapi sy akn dapat kan buku akka ni kn MPH. ....x pi sy teringin sangat nk Petit novel 2.....huhuhu....

Sara =) said...

Kak Aizam simpankan satu buku utk Sara dululah :P

tengah mengumpul duitlah ni. nak berdikari sikit. hehehe =D

Anonymous said...

kak aizam,

nanti sambungan sayalah puteri raja ada tak???best ar buku kak aizam.kalau bleh, buat sambungan ek kak aizam?

nur hasanah binti hamdan said...

best sangat buku cerita sayalah puteri raja tuh....macam seolah-olah kita niputeri raja yang sebenar-benarnya....cita-cita saya pun nak jadi penulis and terbitkan buku cerita tentang "Bantal Busuk Kesayangan..."